четверг, 8 декабря 2011 г.

Рефлексия Модуль 2

Проаналізуйте, як основне завдання цього модуля допомогла планування та створення Вашого проекту.

Яким чином я оцінюю навчання учнів?
Як я залучаю учнів у процес оцінювання?

Обміркуйте те, як знання, отримані в цьому модулі, вплинуть на Ваше викладання і на якість навчання Ваших учнів. Запишіть свої судження, перерахуйте ключові освоєні аспекти, питання і сумніви у своєму відгуку (рефлексії).


11 комментариев:

  1. Завдяки цьому модулю я зрозуміла, що учнів необхідно залучати до творчості і позакласній роботі. Саме при такому підході вони більше розуміють значення своєї професії,- як працювати з замовником, як досліджувати та аналізувати не тільки когось з боку але й самих себе. В даній ситуації вони були не тільки, як учень.... але й як викладач, тобто оцінували одне одного та вказували на помилки.

    ОтветитьУдалить
  2. У цьому модулі я зміг більш чітко сформувати уявлення про майбутній проект. Уявно я вже його бачу готовим))))

    ОтветитьУдалить
  3. Повністтю згідна з Аленкою. Учні, які працюють самостійно над творчими проектами - більш зібрані, логічно мислять, швидко реагують на зміни. Як викладач, я задоволена роботою над проектом учнями

    ОтветитьУдалить
  4. Про оцінювання учнів потрібно говорити перед проектом. Це дає їм можливість повністю вникнути в роботу. Ще для мене є цікавим те, що інші учні можуть оцінювати дану роботу. Це заохочує учнів, залучних у проект. Здійснюється їхня групова робота.

    ОтветитьУдалить
  5. У цьому модулі я зрозуміла,що правильно сконструйований проект дає учням можливість
    самостійно мислити і оцінювати обєктивно результати своєї роботи.
    Дякую за навчальний,цікавий курс.

    ОтветитьУдалить
  6. Цей модуль реально допомагає учням і викладачу спільно,ефективно вирішувати поставлені навчальні та життєві ситуації,це один із дієвих способів вирішення соціально-психологічних проблем.
    Це корисне навчання і приклад педагогіки співробітництва.

    ОтветитьУдалить
  7. Завдяки цьому модулю я зрозуміла, що учнів потрібно спонукати до творчої пошукової роботи. Їм цікаво щось досліджувати, працювати самостійно. Дякую за навчання!.

    ОтветитьУдалить
  8. Дякую Олександру Васильовичу за добре організовану роботу!

    ОтветитьУдалить
  9. Оцінювати проекти я доручила учням самостійно, щоб вони змогли самі побачити свою роботу, свої недоліки та переваги. Це їх ще більше стимулювало.

    ОтветитьУдалить
  10. Інтел - це приклад чудової співпраці. Дякую за проведенні курси

    ОтветитьУдалить
  11. Виконуючи даний модуль необхідно зібрати весь свій потенціал і викласти головне. На мою думку створення презентації для виявлення і оцінювання наявних у учнів знань до початку вивчення даної теми є важливим аспектом модуля №2.

    ОтветитьУдалить